KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

DE BEDSTE GIVER ALDRIG OP

Rory McIlroy.

Ingen kabler. Ingen kompromiser. Og intet, der holder ham tilbage. Boses
trådløse hovedtelefoner får Rory tættere på det, der betyder noget.

FOKUS PÅ DETALJERNE

Boses brand-ambassadør, Rory McIlroy, er besat af detaljer. Han arbejder konstant på at forbedre sit spil, målretter specifikke justeringer, der giver ham kant. Det er dette fokus på små finjusteringer, der forbereder ham på de store øjeblikke og gør ham til en af sportens bedste.

Vi forstår udmærket hans besættelse med at finjustere alt, hvad der fører til de bedste resultater. Vi bruger samme proces til at designe vores produkter. Og derfor går Rory efter Bose - og vores trådløse hovedtelefoner - når han skal koncentrere sig.

  Rory McIlroy - Skru ned for larmen, kom tættere på.

  Med QuietComfort 35 hovedtelefoner forsvinder alle forstyrrelser. Der er kun dig og dit fokus

  på farten

  På farten

  Når man bruger så meget tid på farten som Rory McIlroy, må man ikke miste fokus undervejs. Hvert år besøger han 118 lufthavne og tilbringer 350 timer i luften. Men QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner giver ham fyldig, balanceret lyd i 20 timer per opladning, mens de blokerer for udefrakommende distraktioner. Så uanset, hvor langt han rejser, er han tæt på det, der betyder noget.

  på banen

  På banen

  Rory sætter også sin lid til Boses hovedtelefoner på golfbanen. For hver eneste af de 1500 kilometer, han går på banen, giver Soundsport trådløse hovedtelefoner ham en uforlignelig kombination af komfort og stabilitet. De er desuden resistente over for sved og vejr og har ingen irriterende ledninger, der sidder i vejen – så når han skal sende en af sine 16.336 årlige bolde af sted, behøver han ikke at holde igen på et eneste slag.