OPDAG VERDENS BEDSTE STØJREDUKTION: QUIETCOMFORT® EARBUDS II MED EN 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE. FÅ MERE AT VIDE

BAG KULISSERNE

Træd indenfor for at få et sjældent indblik i vores næste generation af Sleepbuds™ II, og hør hvad der førte til den længe ventede lancering. Hør historierne fra designerne, ingeniørerne, produktcheferne, de kreative og alle de andre, der arbejder intenst på hver eneste detalje, for at skabe de færdige produkter, du ser og bruger hver dag. Og find ud af, hvad der sker i vores verden af lyd bag kulisserne.

BOSE SLEEPBUDS™ II

Tilbage og bedre end nogensinde før

Ikonkollage Facebook, Twitter, Instagram, Reddit

"Kom tilbage, Bose Sleepbuds! Jeg håber virkelig, at der meget snart kommer en ny version på markedet".

ORIGINAL SLEEPBUDS-BRUGER

Vi har hørt jer

Vores første Sleepbuds™ var på en rejse fyldt med mange nye oplevelser, hvilket til tider gjorde vejen til bedre søvn en smule ujævn. Vi vovede os ud på nyt territorium, skabte noget helt revolutionerende og vigtigst af alt hjalp mennesker, der hver aften kæmper for at falde i søvn og blive ved med at sove. Men at skabe noget banebrydende byder også på udfordringer. Ingen ved det bedre end vores brugere. Hvilket gør det endnu bedre at være der, hvor vi er nu. Og siden vi relancerede dem i september, har forbedringerne begejstret anmeldere, som udtaler, at Sleepbuds™ II er perfekte til søvn.

Den næste generation af Bose Sleepbuds™ II er meget mere end blot en opgradering – søvnen er blevet genskabt endnu engang. Direkte fra vores loyale brugere, der for første gang fik en god nats søvn og har ventet på, at vi kom tilbage. I delte jeres historier, problemer og bekymringer – hvilket førte til forbedringer, der gjorde Bose Sleepbuds™ endnu bedre. Så nu præsenterer vi vores næste generation af Bose Sleepbuds™ II og løfter sløret, så du kan få et sjældent kig på, hvordan det lykkedes for os at komme tilbage bedre end nogensinde før.

Et lille batteri, der holder længe

Instagram-logo

y.bunashi

"Det her produkt har reddet mit liv, men Bose … hjælp mig. Jeg har allerede købt to af dem. Problemet med de 58 % forfølger mig. Vil I ikke nok løse det så hurtigt som muligt."

Bose-logo

"I en verden, hvor alle, også os, gerne vil gøre brug af den mest avancerede teknologi … gik vi i en anden retning for vores batteri og valgte en teknologi, der var gennemprøvet, pålidelig og sikker." 

Brett Cochran, Hardware Engineering Lead

Holdbar, let og lille – med nok kraft til at holde hele natten igennem. Det er meget at kræve af et batteri, der er mindre end en ært. Vores anden generation af Sleepbuds™ er bygget rundt om et nyt, pålideligt batteri, der også bruges til høreapparater. Og det har elimineret de opladningsproblemer, der førte til det nye design. Men vi ville have mere.

Den fine balance mellem funktion, form og komfort blev ekstra tydelig, når vi talte med de maskiningeniører, der står bag designet. I jagten på et perfekt, lille og pålideligt batteri var komfort og form altid højeste prioritet. De ville have masser af styrke, men ikke gå på kompromis med pasformen. Og det betød, at selv en forøgelse på blot en millimeter kunne ødelægge balancen mellem komfort og ydeevne.

Vi overdriver ikke, når vi siger, at vores designere og ingeniører var som besatte, når de arbejdede med de små detaljer. Det var små, diskrete ændringer, som kunderne aldrig ville kende til eller se, f.eks. hvordan vi nedskalerede komponenter, så de kunne sidde rundt om batteriet og stadig føles behagelige i øret. Alt imens formen og det runde, buede design blev bevaret – nu med et pålideligt batteri, der holder hele natten igennem på blot én opladning.

Bedre tilslutningsmuligheder og et beroligende "klik"

Twitter-logo

Joe

"… det tager ofte et par forsøg at få dem tilsluttet. Det samme gælder for opladeren. Man skal tit lige småjustere lidt for at få Sleepbuds tilsluttet og opladet."

Bose-logo

"At sikre, at du hurtigt og pålideligt kan høre lydene var en af de vigtige forbedringer, som vi gerne ville lave, og som har ført til nye og raffinerede tekniske løsninger gennem hele produktoplevelsen."

Wayne Tams, Systems Engineer

Hvad angår forbindelsesproblemerne havde teamet to formål: Skab en hurtigere og mere pålidelig forbindelse fra øreprop til app, og gør det nemmere at lægge – og tilslutte – øreproppen i etuiet. Så brugerne af næste generation af Bose Sleepbuds™ II kan være sikre på, at deres ørepropper forbliver tilsluttede og oplader, når de sidder i dockingstationen.

En opgraderet Bluetooth ® LE radio, en opdateret Bose Sleep app og tilføjelsen af et tredje ben mellem ørepropperne og etuiet gør det til en mere konsistent og ukompliceret oplevelse at oprette forbindelse. Det ekstra tredje ben styrer ikke kun, hvordan Bose Sleepbuds™ II "vågner" for at blive tilsluttet hurtigere, men hjælper også med at styre batteriopladningen, så du får optimal ydelse. Og det fører os til den stærkt forbedrede dockingstation og opladning af ørepropperne via et smart og intuitivt brugerdesign. Her kommer det "tilfredsstillende klik" ind i billedet, når du lægger næste generation af Sleepbuds™ II ned i etuiet. Vi ved ikke helt, hvem der fandt på udtrykket, men "snap to case"-oplevelsen med magneter, der trækker ørepropperne på plads, virkede til at forsikre brugerne. Og når du tilsætter varme LED-lys, der informerer om status på opladning og opdateringer, får du en diskret, alsidig oplevelse, der forsikrer brugerne om, at deres Sleepbuds™ altid står klar til at hjælpe dem.

Aldrig mere knirkelyde om natten

Facebook-logo

lisap

"Det er som om, at der er en knirkelyd mellem min pude og plasten på øreproppen. Jeg limede et lille stykke stof på omkring størrelsen af en ært på øreproppen. Det fungerer godt nu."

Bose-logo

"Vi testede 17 forskellige slags maling – ud over maling har vi kigget på støbningen af materialerne, eller om vi kunne sætte et mærkat på … vi har måske undersøgt yderligere 10-15 materialer ud over maling."

Natalie Zucker, Mechanical Engineer

Vi tester, finjusterer, og vi tænker altid på, hvordan vores produkter passer ind i dit liv – og hvordan, de kan forbedre det. Men nogle ting kan bare ikke forudsiges – og en af dem kan f.eks. være knirkelyde mod pude. Hvem kunne vide, at for nogle brugere kan det, at Sleepbuds™ gnider mod en pude, føre til højlydte "knirke-" eller "gnubbe"-lyde?

Men vores loyale Sleepbud™ brugere beviste, at vi alle har en lille ingeniør i maven. Kunderne delte deres hjemmelavede hacks med andre lidelsesfæller, der også led under "pudeknirk". Fra malertape til stof, der blev limet på, til sandpapir – vi er vilde med jeres opfindsomhed. Så da vi nåede til punktet med at sikre komfortable soveørepropper til næste generation af Bose Sleepbuds™ II, så fokuserede vi også på knirkelydene. Vores team gennemgik flere materialer og en masse overflader, indtil de fandt en mat belægning, der helt fjernede knirkelydene.

Mere maskering. Flere lyde. Mere søvn.

Reddit-logo

gr_silver

"Jeg kan ikke sove uden. Har brugt dem i en måned … fantastisk. Men Bose? Vil I ikke gerne tilføje nogle nye lyde!"

Bose-logo

"Vi har udvidet vores tidligere indholdspakke og tilføjet nye lydoplevelser, der er designet specielt til Sleepbuds. Det giver brugerne flere valgmuligheder og hjælper dem med at slappe af og falde i søvn."

Jeff Miller, Content Programming Lead

Vores kunder stod bag forbedringerne i den næste generation af Bose Sleepbuds™ II, og det gør de også, når det kommer til vores voksende udvalg af støjmaskerende lyde. Vores bibliotek af indhold udvides, og oplevelsen i vores Bose Sleep-app nytænkes.

Mens Industriel Design-teamet arbejdede på form, og Mechanical Engineering-teamet fokuserede på funktion, finjusterede vores Acoustics and Digital Signal Processing-teknikere (Shaun Ente, Richard Herr og Katie Moenkhaus) de støjmaskerende lyde for at optimere dem til en ny og mere kraftfuld driver. En forbedret passiv støjblokering fra den nydesignede øreprop og fem nye maskeringslyde var ensbetydende med færre distraherende nattelyde, som f.eks. snorken, så kunderne kunne sove bedre om natten.

Med indhold og en app, der er så personlig, var vores udviklingsteam overbeviste om, at en åben dialog med kunderne var vigtig. Og det kan ses. Den strømlinede, nydesignede Bose Sleep app indeholder forskellige kategorier af indhold til kunder, der brugte de originale Sleepbuds™ til at slappe af og bekæmpe tankemylder. Naturescapes og Tranquilities har en række afslappende lyde, der hjælper dig med at slappe af og falde i søvn hurtigt. Støjmaskerende lyde blev tilføjet for at give mere variation og for at blokere for et bredere område af distraherende nattelyde. Og der er planer om fortsat at tilføje nye lyde – og nye kategorier af indhold – i fremtiden. Vi udvikler os og vokser sammen med og gennem vores Sleepbuds™ brugere.

For søvnens skyld og for kærligheden til designet

Fra farve og etui til den runde form og de bløde teksturer til hele oplevelsen. Kombinationen mellem industrielt design og maskinkonstruktion i Bose Sleepbuds™ II var et kunststykke i den fine balance mellem ydeevne, funktionalitet og design. De forener alle de funktioner og fordele, som brugerne ville have, og mere til, og er samtidig tro mod visionen om at skabe en varm, venlig og indbydende oplevelse fra start til slut.

Praktisk og tiltalende

Alt har en plads og et formål. Som den varmere farve på etuiet, valgt med svag belysning i tankerne. Men den nye farve bidrog også til tilførslen af, og visionen om, den samlede fornemmelse af varme. Især når den kombineres med de nye varme LED-lys, der sikrer, at de passer ind i de blødere toner i f.eks. et soveværelse. Begge skaber en ideel oplevelse, så du kan falde i søvn og blive ved med at sove.

Bose-logo

"Lag-på-lag af tonede bløde neutrale farver og sofistikerede paletter, der begge er funktionelle i en lav belysning, adskiller sig på den måde, vi tilstræbte, men lever æstetisk op til den varme, indbydende og venlige oplevelse, vi forsøger at opnå."

Nate Schaal og Ethan Norton, Industrial Designers

Diskrete lyde, stor effekt

De afrundede former, der bevidst er vævet gennem hele designet lige fra etuiet til dockingstationen og helt ned til de nydesignede bønnelignende ørepropper, har alle en cirkulær runding. Det giver dem et blødere look og udvisker skarpe vinkler og kanter. Og når de bruges som vores industrielle designere tilstræber det, fremhæves varmen og komforten i hver eneste facet af designet.

Bose-logo

"Vi gav vores team en ambitiøs udfordring: Byg Sleepbuds™ op omkring en helt anden batteriteknologi, implementer flere forbedringer, og få dem ud på markedet så hurtigt som muligt … jeg er stolt over at kunne fortælle, at på trods af pandemien og det, den har medført, formåede vores team at håndtere alle udfordringer og få Sleepbuds™ ud til vores kunder."

Jack Yu, Product Line Manager

Alt ligger i detaljerne

Men det er de mindste detaljer og de tankevækkende nuancer, der er udtænkt bag lukkede døre, der beviser, hvor vigtige vores kunders ord er. Ved hver eneste brugertest, ved hvert eneste vendepunkt, sørgede vi for, at problemerne ikke bare blev løst – men at vi forbedrede ørepropperne endnu mere. Vi lyttede til brugerne og tog deres input til efterretning, hvilket kan ses i alle omhyggeligt overvejede ændringer. Vores ønske var at komme tilbage til vores kunder med den næste generation af Sleepbuds™, uden alle tidligere problemer, og med tanke på mulighederne. Så til vores kunder, der har sluttet sig til os på denne nye rejse for at hjælpe folk med at sove bedre, takker vi jer og håber, at vores næste generation af Bose Sleepbuds™ II viser jer, at I er blevet hørt. Og for de mange, der har svært ved søvnen, hvilket afspejles i brugertest og kundeindsigter, ønsker vi jer et roligt sind, fredfyldte nætter og den bedste søvn nogensinde.

da